Reacties van klanten

Lars

Ik zou wel de hele dag op je tafel kunnen liggen!

Nancy

Heel aangenaam, kom zeker nog terug!

Veronique

Een behandeling die je zelf moet ondergaan om te ondervinden hoe zalig en relaxed dit is. Ongelooflijk hoe de verschillende drukpunten op de voeten behandeld worden en welk heilzaam effect dit heeft op het lichaam. Ik zal zeker mijn maandelijkse afspraak verder zetten. Bedankt Els.

Johan

Zalig! Bedankt!

Lars

Een ontspannende en genezende behandeling. Ik voelde me helemaal één met de wereld, en vond het spijtig dat het zo vlug gedaan was, ook al duurde het ruim een uur. Zeker voor herhaling vatbaar! Een prachtig initiatief, zo'n opleiding volgen. Je komt er zelf van tot rust en schenkt je klanten een geweldige ervaring. Doe zo voort Els!

Jasmine

Ik vind jouw behandeling helemaal af. Ik kijk er steeds naar uit. Vanaf het moment ik binnenkom, valt er een stuk stress weg. De muziek, de kaarsjes, het eventuele dekentje, voetverwarmers (voor mijn altijd koude voetjes) geeft me het gevoel dat je een persoonlijke behandeling geeft en dat je je klanten kent. Elke keer voel ik me welkom en kom ik helemaal tot rust. Dit komt ook doordat je een warme en rustige persoon bent. Ik maak graag een ommeweg om tot bij jou te komen. Bedankt!

Luc

Had niet gedacht dat dit zo ontspannend kon zijn. Bedankt Els

Lief

Ik heb nog nooit zo veel deugd gehad. Mama heeft goed moeten opletten, misschien kan ze dat dan ook eens proberen bij mij!!! Bedankt hopelijk zien we mekaar nog eens terug.

Myriam

Het was zo zalig dat ik het zeker blijf doen ik was zo ontspannen en heb dat gevoel de dag nadien doe zo verder groetjes